Передплата 2024 «Добра кухня»

У Кривому Розі почався мітинг незгодних з рішеннями судів стосовно виборів мера міста

  • 22.11.2015, 15:00
  • 2 611

За різною інформацією, на площу вийшло від 2 до 7 тис. осіб.

У Кривому Розі тисячі людей зібралися на площі біля пам’ятника Козаку Рогу з вимогою перегляду офіційних результатів виборів мера міста, які відбулися 15 листопада. Про це повідомили місцеві журналісти.

За їхньою інформацією, станом на 12:00 зібралося близько 2000 осіб. Водночас видання УНІАН з посиланням на прес-службу МВС повідомило про 7 тис. учасників акції.

Вони перебувають під стінами Криворізької міськради, яка у неділю не працює.

«Організатори Віче зазначали, що мета заходу - відстояти правду і перемогу демократичних сил у другому турі голосування за кандидатуру міського голови Кривого Рогу», - повідомило місцеве видання 0564.ua.

Також організатори просили прибрати з площі партійну символіку і залишити лише прапори України.

На заході присутні нардепи Семен Семенченко, Єгор Соболєв, Володимир Парасюк, Олег Березюк та Андрій Денисенко, мер Львова Андрій Садовий представники Всеукраїнської ради церков.

Як повідомив начальник поліції Кривого Рогу Валерій Лютий, для охорони правопорядку на місці події планують залучити 650 поліцейських. Площу, де проходить Віче, перед початком заходу обстежили вибухотехніки.

Нагадаємо, криворізький міськвиборчком оголосив Юрія Вілкула переможцем другого туру виборів міського голови. За результатами підрахунку голосів, Вілкул набрав 49%, його суперник Юрій Милобог - близько 48%. Розрив між кандидатами становить всього 752 голоси.

Також нагадаємо, Центральна виборча комісія замінила у Криворізькій виборчій комісії двох представників "Народного фронту" і двох — "Радикальної партії". Також про відкликання одного представника у ТВК заявили у БПП.

Джерело: «0564.ua».

Схожі новини