Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У центрі Києва зі стріляниною взяли організаторів конвертцентру

  • 10.06.2015, 16:53
  • 1 247

Біля метро Арсенальна у центрі Києва з застосуванням вогнепальної зброї затримали підозрюваних в організації великого конвертаційного центру.

Про це повідомив у Фейсбуці народний депутат Антон Геращенко, передає Укрінформ.

«Щойно на метро «Арсенальна» із застосуванням вогнепальної зброї відбулося затримання осіб, підозрюваних в організації великого конвертаційного центру. Так склалося, що я проїжджав повз і з'ясував подробиці цієї ситуації», - написав він.

За його словами, прокуратура, отримавши дозвіл, мала намір обшукати автомобіль, але почалася гонитва. «Підозрювані, за якими почалася гонитва, в районі площі Слави, недалеко від будівлі «Київміськбуду», відмовилися зупинятися на законні вимоги працівників міліції. Після чого за ними була розпочата гонитва і вони були заблоковані автомобілями ДАІ в районі метро «Арсенальна», - додав нардеп.

Геращенко уточнив, що затримані мали намір утекти, коли до них наблизилася група спецназу, однак був відкритий вогонь по колесах авто. «З метою самозахисту та безпеки оточуючих співробітники міліції були змушені відкрити вогонь по колесах авто і розбити вікна в машині для затримання підозрюваних», - повідомив він.

Нардеп запевнив, що при затриманні ніхто не постраждав. У машині знайшли помпову рушницю.

Схожі новини