Передплата 2024 ВЗ

Полторак звільнив з Генштабу відповідального за постачання в зону АТО

  • 06.06.2015, 15:49
  • 1 414

За недостатнє постачання українським військовим матеріально-технічних ресурсів начальника Центру забезпечення структурних підрозділів Міноборони та Генштабу було звільнено

Про це заявив міністр оборони Степан Полторак під час засідання колегії Міноборони, передає gazeta.ua.

"Керівництво Міністерства оборони усвідомлює всі виклики, пов'язані з недобросовісним постачанням армії матеріально-технічних ресурсів. За кожним фактом порушень я вже прийняв рішення", - наголосив він.

Полторак також додав, що крім звільнення начальника Центру забезпечення до дисциплінарної відповідальності притягнуті 9 керівників департаментів Міноборони та 5 керівників департаментів Генштабу.

За його словами, основними проблемами нині є несвоєчасна виплата нагород за знищену техніку противника, а також несвоєчасне оформлення документів по речовому і продовольчому забезпеченні армії.

Водночас Полторак пригрозив начальнику департаменту фінансового департаменту Міноборони Івану Марку, що може прийняти рішення щодо його посади через проблеми у грошовому забезпеченні військових.

"Ваше завдання - контролювати ситуацію з фінансуванням. Якщо будуть такі ж випадки наступного місяця - я прийму відповідне рішення щодо вас. А про проблеми фінансування армії я маю дізнаватися не від волонтерів або зі ЗМІ, а в першу чергу від вас. Відповідальність також лежить на кожному командирові", - заявив очільник Міноборони і додав, що якщо комусь важко працювати, то вихід є – "в зоні АТО - може там ви почнете працювати".

Схожі новини