Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Заступник глави МВС Сергій Чеботар подав заяву про відставку

  • 13.05.2015, 23:49
  • 1 256

Чеботар, через якого вимагають звільнити Авакова, сам написав заяву про відставку та наполягає на розслідуванні

Заступник глави МВС Сергій Чеботар подав заяву про відставку.

Текст заяви оприлюднили на офіційному сайті відомства.

"У зв'язку із систематичним цькуванням у вигляді замовних публікацій наклепницького характеру в засобах масової інформації; у зв'язку з розповсюдженням неправдивої інформації, яка паплюжить не тільки моє ім'я, але й Міністерство внутрішніх справ; у зв'язку з тиском на мою сім'ю у вигляді переслідувань, залякувань, погроз та незаконного стеження за мною і моєю сім'єю, включаючи доньку і навіть чотирирічну внучку, я прийняв рішення подати у відставку", - йдеться у тексті заяви.

Окрім того Чеботар наполягає, щоб розслідування проти нього провели до кінця.

"Я наполягаю, щоб, не враховуючи мою відставку, органи прокуратури провели ретельне професійне розслідування всіх епізодів корупції, зловживань службовим становищем, перевищень повноважень та інших правопорушень, які були пред'явлені мені в засобах масової інформації", - зазначено у заяві.

Нагадаємо, сьогодні голова парламентського комітету з протидії корупції Єгор Соболєв заявив, що у Верховній Раді реєструють проект рішення про відставку міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Минулого тижня Соболєв заявив, що у комітеті чекають інформації від міністра внутрішніх справ про результати внутрішнього розслідування щодо заступника глави МВС Сергія Чеботаря впродовж тижня. 28 квітня у селі Лісники Київської області невідомі вчинили напад на знімальну групу програми журналістських розслідувань "Наші гроші" (телеканал ЗІК).

Журналісти цієї програми готували сюжет про будівництво у лісі будинку, який може належати родині Чеботаря.

Схожі новини