Передплата 2024 «Добрий господар»

Мільйонер записався добровольцем у батальйон «Донбас»!

І продає свій «Роллс-Ройс», щоб допомогти армії

Київський мільйонер В’ячеслав Константиновський вивісив у Facebook оголошення про продаж свого “Роллс-Ройса”. “У минулому житті цей автомобіль був символом життєвого успіху. Тепер пріоритети змінилися. Готовий продати або обміняти на речі, які потребує наша армія. Зацікавлених прошу писати особисто. Конфіденційність гарантую”, — написав чоловік.

Пост викликав жваве обговорення у соцмережі. Бізнесмену дякують за чоловічий вчинок і закликають українських товстосумів брати з нього приклад. Деякі радять збити ціну, бо військові потребують допомоги вже зараз. Є й такі, що рекомендують не заморочуватися і віддати дорогу автівку бійцям: “Яка різниця, на чому пересуватися?”. Окремі коментатори побачили у цьому жесті великодушності прихований піар, та їх одразу “заклювали” прихильники В’ячеслава, більшість з яких з ним навіть не знайомі.

Сам чоловік... записався добровольцем у батальйон “Донбас”! Їсть солдатську кашу, спить просто неба...

За інформацією видання “Новое время”, В’ячеслав Константиновський разом із братом-близнюком Олександром є співвласниками Kyiv Donbas Development Group. Обоє — помітні фігури вітчизняного ресторанного бізнесу. Серед найвідоміших проектів бізнесменів — демократична мережа швидкого харчування “Пузата хата” і мережа ресторанів Carte Blanche.

Минулого року видання “Фокус” оцінило статок братів Константиновських у $355 млн. У рейтингу українських багатіїв вони зайняли 44-е місце.

Схожі новини