Передплата 2024 «Добрий господар»

Перший батальйон Нацгвардії прийняв присягу

  • 05.04.2014, 22:44
  • 1 143

Про це повідомляється на сайті МВС.

"Кожен гвардієць, вступивши на військову службу, урочисто присягнув завжди бути вірним і відданим українському народові, обороняти Україну, захищати її суверенітет, територіальну цілісність і недоторканність, сумлінно і чесно виконувати військовий обов'язок, накази командирів, неухильно дотримуватися Конституції України та законів України, зберігати державну таємницю", — йдеться в повідомленні.

Заступник начальника управління Північного територіального командування полковник Юрій Ткаченко зазначив, що "у сучасних умовах поставлені перед нами завдання вимагають від кожного з вас громадської свідомості, професіоналізму, організованості, готовності в будь-який момент стати на захист інтересів суспільства та безпеки громадян. Впевнений, що ви завжди будете вірними Військовій присязі, та будете віддано служити українському народові".

Від імені командування Національної гвардії України до резервістів звернувся генерал-майор Василь Молдавчук: "Сьогодні, ви вступили в ряди Національної гвардії, не для того, щоб будувати кар’єру, а для того, щоб показати своє ставлення до тих подій, які відбуваються в державі. Я мав можливість бачити вашу підготовку у навчальному центрі, спілкуватись із вами, і я пишаюсь тим, наскільки високий патріотизм присутній у кожному, хто знаходиться у ваших рядах. Пам’ятайте, ми повинні бути готові в будь-який момент, коли нас покличе Батьківщина, захищати інтереси українського народу".

Схожі новини