Передплата 2024 «Добрий господар»

Яценюк вимагає від Януковича всі посади в уряді

  • 29.01.2014, 15:31
  • 1 249

Янукович запропонував Яценюку посаду прем'єра. Для початку діалогу з президентом в опозиції хочуть почути пропозицію про повний контроль над урядом.

Опозиція готова обговорювати можливість своєї роботи у Кабінеті міністрів України, якщо у них буде можливість отримати всю повноту відповідальності в уряді, заявив лідер парламентської фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк.

"Посада прем'єра не має жодного значення, якщо опозиція не отримає всю повноту відповідальності за справи України", — сказав він журналістам.

"Ми хочемо почути від президента України конкретну — посади ми не приймаємо — пропозицію, яка передбачає, що українська опозиція отримає всю повноту відповідальності у Кабінеті міністрів України. Тоді ми можемо вести дискусію серед опозиційних сил про те, що з одного боку є Віктор Янукович, який представляє одну частину України, з іншого боку є українська опозиція, яка балансує безмежну владу Віктора Януковича", — додав Яценюк.

Як відомо, Яценюк відмовився від пропозиції Януковича очолити Кабмін, заявивши, що цей пост не є самоціллю. При цьому, за його словами, опозиція готова зайти у владу, але лише у разі отримання всієї повноти відповідальності у країні.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Схожі новини