Передплата 2024 «Добрий господар»

Беркут побив Юрія Луценка і його дружину

  • 11.01.2014, 11:35
  • 1 723

Лідера "Третьої української республіки" Юрія Луценка, якого побив "Беркут", забрала швидка допомога. Про це розповіла його дружина Ірина Луценко.

«Ми годину з Юрою намагалися добитися від «Беркуту» правди про їхні подальші дії, вимагали показати документи і зняти маски. Годину вони відпиралися. Після того, як ми вийшли з автобусу, люди продовжували вимагати від «беркутівців» показати посвідчення і зняти маски, щоб бачити їх обличчя і ідентифікувати, як вони ідентифікують мінингуючих. Натомість беркутівці почали бити людей», — розповіла Ірина Луценко.

«Юра як міністр внутрішніх справ став між людьми і «беркутівцями», щоб припинити кровопролиття. «Беркутівці» почали нещадно бити його по голові, кров лилася рікою. Розбили на обличчі окуляри. Він впав, втратив свідомість, лише тоді вони перестали його бити!!! Люди викликали швидку допомогу, зараз їдемо в клініку. Юра при свідомості, говорить. Травми голови великі. Мені також дісталося...» — розповіла вона.

Як повідомлялось, під Києво-Святошинським судом сталася бійка: Беркут жорстоко побив протестувальників, які мітингували проти вироку суду щодо васильківських терористів. Унаслідок бійки 6 людей потрапило в лікарню. Постраждали журналісти й народні депутати.

Опівночі сталася нова сутичка між протестувальниками й Беркутом, унаслідок якої постраждав Луценко.

Проте у МВС запевняють, що під Києво-Святошинським судом активісти спровокували конфлікт із міліцією

10 січня Києво-Святошинський суд засудив так званих "васильківських терористів" Володимира Шпару, Ігоря Мосійчука та Сергія Бевза до 6 років ув’язнення. Вирок зачитав суддя Юрій Бурбела.

Джерело:Громадське телебачення

Схожі новини