Передплата 2024 «Добра кухня»

Рейс «Львів – борделі Стамбула»...

В аеропорту затримали волонтерок у повії та їхнього вербувальника

У Львівському аеропорту співробітники міліції Тернопільщини затримали 29-річного громадянина Грузії та двох дівчат із Тернополя. Вони мали квитки на літак, що вирушав до Стамбула. Тернопільські красуні мали поповнити лави повій у борделях Туреччини.

«Пропоную високооплачувану роботу для дів-чат за кордоном”, — на це надане громадянином Грузії інтернет-повідом-лення відгукнулися п’ять молодих жінок із Тернополя. У кожної з них так склалися життєві обставини, що вони погоджувались на будь-яку роботу. Під час зустрічі громадянин Грузії не приховував, що вербує жінок працювати повіями у борделях Туреччини. Та при цьому обіцяв найкращі умови роботи: забезпечення житлом, безкоштовне харчування, “службовий одяг” і, звичайно, високі заробітки. Не робота, казав, а курорт...

На щастя, інтернет-оголошення постійно моніторять правоохоронці, які спеціалізуються на боротьбі з кібер-злочинами. Вони вчасно звернули увагу на привабливу пропозицію роботи за кордоном для молодих жінок... Дівчата, яких разом з іноземцем затримали у Львівському аеропорту, розповів начальник відділу боротьби з кіберзлочинністю УМВСУ в Тернопільській області Георгій Кондратюк, були першою партією “живого товару”. Ще три тернополянки в терміновому порядку виготовляли для подорожі в Туреччину закордонні паспорти.

У Стамбулі, з’ясували правоохоронці, тернополянок мала зустріти тамтешня сутенерка. Перед відправкою вербувальник надіслав їй фотографії волонтерок у повії.

Схожі новини