Передплата 2024 «Добрий господар»

Наркоторгівлю «дахував» міліціонер

Завдяки продажному менту наркоділки щомісяця заробляли понад 100 тисяч гривень

В Івано-Франківську завершився суд над дев’ятьма членами злочинної групи, які налагодили виготовлення та збут особливо небезпечного наркотику — ацетильованого опію. Успішне ведення “чорного” бізнесу забезпечував куплений наркоділками з потрухами міліціонер...

Припинили ДІЯЛЬНІСТЬ злочинної групи співробітники СБУ. Вони встановили, що групу створила та очолювала 40-річна жителька Івано-Франківська, на яку працювали вісім підлеглих. Зловмисники виготовляли ацетильований опій у квартирах наркоманів, з якими за “оренду” приміщення розплачувалися дозами. Згодом виготовлений таким чином наркотик розповсюджувався містом.

Торгівля наркозіллям приносила неабиякі прибутки. Щомісяця наркоділки отримували понад 100 тисяч гривень чистого прибутку. Дія-ла ця група протягом двох років. Тривалий час уникати викриття злов-мисникам допомагав продажний мент — співробітник сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків. Отримуючи у наркогрупи “другу зарплату”, яка значно перевищувала офіційну, міліціонер вчасно попереджав своїх “підопічних” про всі рейди та перевірки, які планували його колеги.

Вироком суду, повідомили в прес-службі прокуратури Івано-Франківської області, всі члени наркогрупи засуджені до різних термінів позбавлення волі. Найдовше, шість років та п’ять місяців, перебуватиме за колючим дротом організатор та керівниця групи. Вироком суду позбавили волі і міліціонера, який “дахував” смертельно небезпечний злочинний бізнес.

А тим часом...

Під час проведення рейду міліціонери затримали на території однієї зі шкіл Івано-Франківська 35-річного місцевого жителя. Чолов’яга приніс до школи три кілограми макової соломки та понад сорок піґулок сильнодіючого психотропного препарату метандієнону. Цю отруту наркодилер мав того дня продати школярам, яких такі ж мерзотники “підсадили” на наркотики.

Схожі новини