Передплата 2024 «Добрий господар»

Бразилець Тайсон покидає «Шахтар»

Як інформує dynamo.kiev.ua, бразильський футболіст донецького “Шахтаря” Тайсон розпочав переговори про трансфер до клубу “Інтернасьональ”, що виступає у чемпіонаті Бразилії

«Цього тижня у була зустріч і розмова, — розповів півзахисник на YouTube журналісту Лучано Поттеру. — Мої менеджер і ад­вокат спілкувалися з людьми в „Інтері“. Сподіваюся, цього разу моя історія матиме щас­ливий кінець. Я думаю не про те, щоб залишитися у „Шах­тарі“, а про повернення додо­му».

«Я приїхав до України в 21 рік, це було страшно, — вів далі Тайсон. — Я думав, через рік повернуся в „Інтернасьональ“. Просто хотів купити матері бу­динок, щоб вивести мою сім’ю з бідності. Щоб оплатити раху­нок за електрику, яку відімкну­ли… Я не скаржуся на своє життя, бо воно зробило мене тим, ким я є сьогодні. У футболі я добився прекрасних резуль­татів. Але я тут уже 11 років. До „Шахтаря“ претензій немає, але час настав. Я вже сказав їм про це. Я дуже поважаю їх, але не збираюся нічого більше підписувати. Вони попросили мене подумати. Але вже знають, що наступного року я більше не буду частиною „Шахтаря“. За­раз у мене є два місяці, щоб під­писати попередній контракт із „Інтером“. І ми дуже близькі до того, щоб це сталося».

Схожі новини