Передплата 2024 «Добра кухня»

Відбір на ЧС-2018. Україна розгромила Косово

Збірна України здобула перемогу над Косово в матчі кваліфікаційного турніру ЧС-2018. Українці під албанським дощем забили два голи.

Матч вийшов досить складним, так як сильний дощ часто заважав українцям продемонструвати індивідуальну майстерність і комбінаційну гру.

Тим не менш, вже в першому таймі команда Шевченка могла кілька разів виходити вперед. Найреальніший шанс був у Коноплянки, але воротар після дальнього удару футболіста "Шальке" перевів м'яч у стійку.

У другому таймі дощ посилився, але у косоварів мало що вдавалося попереду, а збірна України з виходом на полі дебютанта Марлоса почала ще активніше йти в атаку. Це принесло свої плоди на 60-й хвилині, коли Коноплянка навісив з флангу, а Пакарада у боротьбі з Гармашем відправив м'яч у свої ворота. Крапку на 87-й хвилині поставив Ярмоленко, який розстріляв ворота суперника з кількох метрів після скидки від Степаненка.

Таким чином, збірна України зберігає теоретичні шанси на вихід з групи I з першого місця. Заключний матч відбору пройде в Києві проти Хорватії 9 жовтня.

Косово - Україна - 0:2 Голи: Пакарада, 60 (автогол), Ярмоленко, 89

Косово: Уйкані, Войвода, Ррахмани, Яшанsца, Пакарада, Мусоллі (Кастраті, 83), Кр'єзю (Рашані, 53), Рашица, Халімі, Целіна, Мурікі (Нухіо, 70)

Україна: П'ятов, Караваєв, Ордець, Хачеріді, Матвієнко, Сидорчук, Ротань (Степаненко, 64), Гармаш, Коноплянка (Буяльський, 89), Ярмоленко, Кравець (Марлос, 46)

Попередження: Кр'єзю, Халімі - Кравець, Ордець

Схожі новини