Передплата 2024 ВЗ

Постол виграв бій проти Наджідміддінова

Екс-чемпіон світу Віктор Постол переміг узбека Дамшідбека Наджідміддінова, побувавши у ході бою у нокдауні

Про це повідомляє vringe.com.

Наджіміддінов працював другим номером. Постол не форсував події та атакував з дальньої дистанції. Узбецький боксер намагався витягати українця на себе, вибухаючи блискавичними контратаками і одна з них в 5-му раунді завершилася точним влучанням, після якого Постол опинився у важкому нокдауні, та ледве протримався до гонгу.

Проте надалі українець взяв бій під контроль та впевнено набирав очки, Наджіміддінов відповів на це лише брудними прийомами.

Поєдинок завершився перемогою Постола одноголосним рішенням суддів - 97:92, 97:92, 98:92

Український боксер-легковаговик Денис Беринчик переміг технічним нокаутом іспанця Ісмаеля Гарсію

Призер Олімпіади-2012 мав велику перевагу, завдав супернику багато важких влучань і рефері зупинив бій в шостому раунді.

Чемпіон Європи за версією WBO в напівлегкій вазі Олег Малиновський виграв рішенням суддів у мексиканця Олександра Касареса. Судді одноголосно віддали перемогу українцю. Бій пройшов у форматі 10-ти раундів.

Український боксер виходив на бій в формі в'язня, кайданках і під дулом автомата.

Євген Хитров переміг американського боксера Дерріка

Знаменитий український боксер здобув яскраву перемогу над "Суперменом"

Знаменитий український боксер Євген Хитров (15-1, 12 КО) переміг американського боксера Дерріка "Супермена" Фіндлі (27-22-1, 18 КО). Зустріч у категорії суперсередній ваги (до 76,2 кг) пройшла на рингу Машантакет (штат Коннектикут) і завершилася одноголосним рішенням суддів: 80-72, 80-72, 79-73.

"Після своєї поразки в січні я почав тренуватися зовсім по іншому. Я почав більше думати і працювати над своїм захистом: битися набагато розумніше, а не просто битися, кидаючи удари, як було в тому програному бою. Чотири роки тому я приїхав у США з маленької країни, щоб стати чемпіоном світу. Я відчуваю, що повернувся на правильний шлях", - заявив Хитров після бою.

Нагадаємо, що 28-річний уродженець Кривого Рогу в січні цього року зазнав поразки технічним нокаутом у шостому раунді від американця Імманувеля Аліма.

Схожі новини