Передплата 2024 «Добра кухня»

«Ролан Ґаррос» уже без українців

Услід за донеччанами Іллею Марченком та Юлією Бейгельзіммер боротьбу на Відкритому чемпіонаті Франції в одиночному розряді припинила і решта українських тенісистів.

Спочатку Сергій Стаховський програв улюбленцеві місцевої публіки французові Рішару Гаске (1:6, 4:6, 3:6). Потім росіянин Дмитро Турсунов змусив зачохлити ракетку найкращого українського тенісиста Олександра Долгополова (6:7, 4:6, 6:7).

Не змогла здолати перший етап основної сітки «Ролан Ґаррос» і найкраща українська тенісистка Леся Цуренко. Спортсменка поступилася більш іменитій суперниці зі Словаччини Доміці Цибулковій (1:6, 4:6, 6:1).

Лише 18—річна харків’янка Еліна Світоліна вперше у своїй кар’єрі змогла пробитися в другий раунд Відкритого чемпіонату Франції, здолавши швейцарку Роміну Опранді (6:3, 4:6, 6:1). Але обіграти Варвару Лепченко зі США в наступному етапі тенісистка вже не змогла. У 1—му сеті на тай—брейку українка вела в рахунку 5:1, але потім програла шість розіграшів поспіль (6:7), а в 2—му вже не змогла зібратися (1:6).

Схожі новини