Передплата 2024 ВЗ

У Львівському ліцеї імені Героїв Крут відбувся перший всеукраїнський фестиваль військово-патріотичного мистецтва «Арт-а»

  • 29.09.2024, 15:00
  • 174

Фестиваль військово-патріотичного мистецтва «Арт-а» вперше відбувся 28 вересня у Комунальному закладі Львівської обласної ради «Львівський ліцей імені Героїв Крут»

Фото: ЛОР
Фото: ЛОР

Участь у заході взяли 125 учасників з 15 навчальних закладів України: кадети з 10 закладів освіти військового спрямування та студенти 5 вищих навчальних закладів сектору оборони з Чернівців, Звягеля, Надвірної, Тернополя, Хмельницького, Києва, Острога, Чернігова, Кривого Рогу, Львова, Харкова, Одеси, Шептицького.

Розпочали фестиваль з хвилини мовчання за загиблими внаслідок російського вторгнення. Спогад про загиблого батька і воїна зачитав переможець конкурсу підліткової прози та поезії «Запеклі» Богдан Яковенко.

Учасників фестивалю відзначили у 5 номінаціях: солісти-вокалісти, вокальні ансамблі, мальовнича, графічна, декоративно-тематична композиція, хореографічна композиція та сучасна хореографія, художнє читання та авторська поезія.

Ініціатором фестивалю став Ліцей імені Героїв Крут за сприяння Львівської обласної державної адміністрації та Львівської обласної ради.

Завершився фестиваль гала-концертом, учасники якого виконали танці та вірші, народні і сучасні українські пісні на патріотичну тематику.

Схожі новини