Передплата 2024 «Добрий господар»

путін їздив до шаманів, — джерело

  • 16.09.2024, 10:50
  • 421

володимир путін їздив до Монголії радитися із шаманами про війну

володимир путін у Монголії. Фото Spiegel
володимир путін у Монголії. Фото Spiegel

російський диктатор володимир путін відвідував Монголію для зустрічі з шаманами.

Цю версію обговорюють джерела, близькі до кремля.

Відомо, що Монголія та Тува, де путін побував до поїздки в Монголію, є батьківщиною наймогутніших шаманів світу. путін давно знаний своїм особливим ставленням до містики. Перед початком агресії проти України він також консультувався з різними містиками. За даними джерел, всі вони пророкували перемогу рф.

«Зараз у росії є чутки, що для використання ядерної зброї путіну потрібне благословення шаманів. Без їхньої згоди він не міг піти на такий серйозний крок, боячись розгнівити духів. І нібито повернувся з Монголії задоволений», — додало джерело.

Монголія визнає юрисдикцію Міжнародного кримінального суду (МКС), який видав ордер на арешт путіна. Раніше у Міжнародному кримінальному суді зазначили, що Монголія є країною, яка ратифікувала Римський статут. Відповідно до нього, вона зобов’язана заарештувати диктатора рф путіна за ордером, який видав суд в Гаазі.

Арештувати російського диктатора Монголію закликало і Міністерство зовнішніх справ України. У відомстві нагадали, що він є воєнним злочинцем.

Раніше Bloomberg писав, що путіна запевнили перед запланованим візитом до Монголії, що його не заарештують за воєнні злочини за ордером Міжнародного кримінального суду. Це буде його перший візит до країни, яка ратифікувала Римський статут.

У Європарламенті закликали високого представника ЄС Жозепа Борреля відреагувати на поведінку Монголії, якщо вона не заарештує путіна.

Згодом Монголія пояснила, що не виконала ордер Міжнародного кримінального суду на арешт диктатора рф, оскільки залежна від імпорту російських енергопродуктів.

Європейський Союз висловив жаль з приводу того, що влада Монголії проігнорувала ордер Міжнародного кримінального суду на арешт путіна.

Схожі новини