Передплата 2024 «Добрий господар»

Роберт Дауні-молодший зіграє найбільшого лиходія у Marvel

  • 28.07.2024, 18:00
  • 154

Американський актор Роберт Дауні-молодший повернеться у Marvel у двох наступних частинах «Месників». Він зіграє одного з найбільших лиходіїв Доктора Дума — давнього супротивника Фантастичної четвірки

Фото із соцмереж актора
Фото із соцмереж актора

Актор здивував публіку, зʼявившись на сцені фестивалю Comic-Con у Сан-Дієго і знявши маску Доктора Дума. Його зустріли оваціями й вигуками.

Він повернеться у фільмі «Месники: Судний день» (Avengers: Doomsday), вихід якого запланований на травень 2026 року. А через рік глядачі зможуть побачити його в стрічці «Месники: Таємні війни» (Avengers: Secret Wars).

«Нова маска, те саме завдання», — написав Дауні-молодший у соцмережах.

У кіновсесвіті Marvel Роберт Дауні — молодший грав «Залізну людину» Тоні Старка — «генія, мільярдера, плейбоя і філантропа», як він сам казав про себе в одній із частин франшизи. Однак у фільмі «Месники: Завершення» (2019) його персонаж загинув, тож повернення актора стало для фанатів величезним сюрпризом.

Спочатку лиходієм у наступних «Месниках» мав стати Канг Завойовник. Проте плани змінилися, коли суд визнав актора Джонатана Мейджорса винним у домашньому насильстві, тож Marvel розірвала з ним контракт.

Доктор Дум (Віктор фон Дум) — давній супротивник Фантастичної четвірки, складний, страхітливий лиходій, який володіє магією та використовує науку. Після травми обличчя Дум ховає його за маскою. Його вважають одним із найвідоміших лиходіїв в історії Marvel.