Передплата 2024 ВЗ

У Києві росіяни влучили в дитячу лікарню «Охматдит» (ОНОВЛЕНО)

  • 08.07.2024, 11:45
  • 888

Унаслідок російської ракетної атаки у Києві 35 постраждалих та 10 загиблих людини. Падіння уламків зафіксували в шістьох районах столиці

Фото: Володимир Зеленський, ДСНС та ZAHIDWTF 24/7
Фото: Володимир Зеленський, ДСНС та ZAHIDWTF 24/7

Про це повідомили міський голова Віталій Кличко та начальник Київської МВА Сергій Попко.

Міський голова також каже, що в Києві зафіксовано влучання в одне з приміщень дитячого медичного закладу. У КМВА згодом підтвердили інформацію про влучання в «Охматдит».

Падіння уламків зафіксували в Солом’янському, Дніпровському, Дарницькому, Деснянському, Шевченківському та Голосіївському районах. За попередніми даними, в Солом’янському районі є пошкодження офісної будівлі, а в Дарницькому — пошкоджено приватний будинок.

У Голосіївському районі уламки впали біля житлового будинку, у Дніпровському — уламки палають в житловій забудові. Тим часом у Деснянському районі сталося займання будинку.

Місцеві Telegram-канали публікують відео наслідків удару поблизу станції метро «Лук'янівська».

Голова Офісу президента Андрій Єрмак прокоментував удар по дитячому медзакладу: «Дитяча лікарня, цілеспрямований удар росіян. Цей обстріл вівся по цивільних, били по інфраструктурі, весь світ має побачити сьогодні наслідки терору, відповіддю на який може бути тільки сила».

Оновлено: Внаслідок ракетного удару у столиці вже 10 загиблих та 35 постраждалих, — КМВА