Передплата 2024 «Добрий господар»

Кредобанк запроваджує спеціальні пропозиції банківських послуг для захисників України

  • 19.06.2024, 13:11
  • 452

Кредобанк запроваджує спеціальні пропозиції банківських послуг для захисників України. Відтепер захисники України, а також члени родин загиблих захисників можуть скористатися безкоштовним обслуговуванням на преміальному тарифному пакеті Craft Black та можливістю отримати +1% річних до ставки на депозит «Прибутковий» в національній валюті на усі терміни

Спеціальною пропозицією можна скористатися у відділеннях банку. Для оформлення депозиту «Прибутковий» потрібно надати один з таких документів:

— посвідчення учасника бойових дій;

— витяг з Єдиного державного реєстру ветеранів війни, у якому зазначено статус учасника бойових дій;

— електронне посвідчення ветерана (що містить відомості про видане «Посвідчення учасника бойових дій»);

— посвідчення члена сім'ї загиблого (померлого) ветерана війни або члена сім'ї загиблого (померлого) захисника чи захисниці України;

— посвідчення особи з інвалідністю внаслідок війни.

«Спеціальна пропозиція для захисників України та родин загиблих захисників України є частиною роботи банку з підтримки захисту України від російської агресії. Банк системно допомагає національним центрам реабілітації поранених захисників України SuperHumans Center та UNBROKEN на Львівщині, а також реалізує проект допомоги у гуманітарному розмінуванні України з Державною спеціальною службою транспорту Міністерства оборони України. Пільговий банківський сервіс — це можливість для нас подякувати кожному захиснику за його вклад у майбутню Перемогу», — говорить Єжи Яцек Шугаєв, голова правління АТ «Кредобанк».

Головними перевагами преміального сервісу Craft Banking є максимальна увага до деталей та потреб клієнта, комфортне індивідуальне обслуговування без черг та безкоштовне зняття готівки у будь-якому банкоматі світу. Кожен клієнт отримує персонального радника з банківських послуг, який не тільки організовує обслуговування, а й надає індивідуальні консультації, які найповніше відповідають конкретним потребам. Зв’язок із персональним радником можливий як телефоном, так і через популярні месенджери.

До пакету Craft Black на основі карток Mastercard Black Edition входить безкоштовне отримання трьох карток відповідного класу, 4 рахунки в національній та іноземних валютах та ощадний рахунок «Кишеня» в національній валюті з річною процентною ставкою 7% на залишок коштів. В рамках пакету передбачена можливість оформити картку на когось із членів сім'ї або друзів. Ліміт безкоштовного зняття коштів у будь-якому банкоматі України та світу складає: 300 тисяч гривень (з картки у гривні) + 300 тисяч гривневий еквівалент (з валютної картки) на місяць.

Детальніше зі спеціальними пропозиціями банку для захисників України можна ознайомитись тут.

Довідка:

Кредобанк заснований у Львові у 1990 році, віднесений Національним банком України до системно важливих банків України та входить до фінансової групи PKO Bank Polski — найбільшої фінансової інституції Польщі та однієї з найбільших фінансових груп Центрально-Східної Європи. Домінуючий підрозділ групи — найбільший банк Польщі PKO Bank Polski зі 100-літньою історією, один з найстійкіших банків Європи за результатами стрес-тестів Європейської адміністрації банківського нагляду (липень 2021 р.).

Кредобанк пропонує повний спектр послуг для роздрібних клієнтів, підприємств малого, середнього та великого бізнесу України. Банк активно кредитує малий, середній та великий бізнес, пропонуючи низку спеціальних програм та грантів у межах співпраці з ЄБРР та Європейською комісією, а також бере активну участь в державних програмах підтримки українського бізнесу. Банк має кредитний рейтинг за національною шкалою на найвищому рівні uaAAA зі стабільним прогнозом та короткостроковий кредитний рейтинг банку на найвищому рівні uaK1 від агентств «Стандарт-Рейтинг» та «Експерт-Рейтинг».

Пресслужба АТ «Кредобанк»

Схожі новини

Читайте також