Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Львові поліцейські затримали раніше судимого чоловіка за підозрою в пограбуванні

  • 16.04.2024, 16:15
  • 432

У Львові затримали підозрюваного 30-річного жителя Львова, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за спричинення тілесних ушкоджень

Фото: Нацполіція Львівщини
Фото: Нацполіція Львівщини

Як встановили правоохоронці, 15 листопада близько 13.00 чоловік вчинив ще один злочин — зайшов у один з магазинів, розташований на вулиці Липинського у Львові, вкрав товар та втік, не розрахувавшись на касі. Працівники магазину намагались затримати «покупця», проте їм це не вдалось — тоді вони зателефонували на оперативну лінію 102.

Вивчивши записи камер відеоспостереження системи «Безпечна Львівщина», правоохоронці встановили місце перебування втікача та затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури, повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Схожі новини