Передплата 2024 «Добра кухня»

Проти Гринкевича розпочали ще одне кримінальне провадження, — ДБР

  • 15.01.2024, 12:25
  • 1 061

Після затримання львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича щодо нього розпочали ще одне кримінальне провадження

Фото Ігоря Гринкевича із соцмереж
Фото Ігоря Гринкевича із соцмереж

Про це заявила радниця з комунікацій Державного бюро розслідувань Тетяна Сап’ян в ефірі телемарафону.

«Наприкінці 2023 року його затримали, і було відкрито ще одне кримінальне провадження. Це підозра у спробі і пропозиції дачі хабаря одному із керівників Головного слідчого управління ДБР. Хабар був чималенький. Тобто ми з вами уявляємо, що людина готова була для того, щоб „повирішувати“ свої справи принести півмільйона доларів, безстрашно просто з’явитися у публічному місці і запропонувати (хабар. — Ред.)», — розповіла радниця.

Вона нагадала, що Гринкевича затримали під час дачі хабаря, і він зараз перебуває у СІЗО. Відомо, що Ігор Гринкевич отримав ще одну підозру, «а за пропозицію хабаря і дачу безпосередньо можна на 8 років позбутися волі».

Схожі новини

Читайте також

13.02.2024

Львівська мерія пред’явила дружині й тещі Гринкевича претензію щодо захоплення землі

Резонансна справа щодо незаконного будівництва вілли родини Гринкевичів у районі Тракту Глинянського, на вулиці Лодія — Наступальній (на фото), розвивається повільно. Львівська міська рада досі не звернулася з позовом до суду, аби змусити скандальну родину, яка наживалася на тендерах для ЗСУ, відповісти за самобуд. Після огляду об'єкта cкеровано лише листи у контрольні органи