Передплата 2024 «Добрий господар»

На Львівщині затримали водія «Пежо», який збив пішохода та втік з місця події

  • 13.01.2024, 10:00
  • 609

Вчора, 12 січня близько 20.00 в одному з сіл Дрогобицького району п’яний водій «Пежо» збив пішохода та втік з місця події

Фото: Поліція Львівської області
Фото: Поліція Львівської області

Як попередньо встановили правоохоронці, водій скоїв наїзд на 55-річного мешканця сусіднього села, який йшов проїзною частиною дороги з велосипедом. Внаслідок наїзду чоловік отримав травми, від яких, незважаючи на зусилля медиків, помер у лікарні.

На місці події працювали спеціалісти-криміналісти.

Проведеними заходами правоохоронці встановили, що автомобілем керував житель Дрогобича віком 27 років — він перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Автомобіль поліцейські розшукали та вилучили на спецмайданчик, а водія затримали. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Слідчі відділу розслідування злочинів повідомили водію-втікачу про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.286−1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. За скоєне йому загрожує покарання — позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

Досудове розслідування триває.

Схожі новини