Передплата 2024 «Добра кухня»

На Сумщині 13-річна школярка народила від власного батька, — МВС

  • 16.12.2023, 18:30
  • 2 198

На Сумщині неповнолітня дівчинка народила від власного батька. Наразі 39-річного чоловіка підозрюють у зґвалтуванні доньки. Вона звернулася до поліції лише після пологів

Фото: Сумська обласна прокуратура
Фото: Сумська обласна прокуратура

Про це повідомила пресслужба обласної поліції у суботу, 16 грудня.

Слідством встановлено, що інцидент відбувся в одному з населених пунктів Сумської області. У березні цього року чоловік зґвалтував свою доньку, якій на той час було 13 років. З того часу він періодично вчиняв щодо дитини подібні дії.

У поліції розповіли, що навіть коли дівчинка завагітніла від батька, їм вдалось тривалий час приховувати цей факт від оточуючих.

У вівторок, 12 грудня, дівчинка за місцем свого проживання народила дитину, відтак її матері довелось звернутись за медичною допомогою. Лише після цього дівчинка розповіла про систематичне ґвалтування батьком. Зараз породілля з немовлям знаходиться у медичному закладі.

Слідчі управління ГУНП в Сумській області за процесуального керівництва ювенальних прокурорів Сумської обласної прокуратури повідомили про підозру 39-річному чоловікові за зґвалтування рідної доньки.

Суд вже обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави. За вчинене йому загрожує провести до 15 років за ґратами.

Схожі новини