Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Фріз у Раді ініціює звільнення Мар’яни Безуглої з посади голови підкомітету

  • 27.11.2023, 17:45
  • 1 074

Народна депутатка з фракції «Європейська Солідарність» Ірина Фріз ініціювала звільнення депутатки від «Слуги народу» Мар’яни Безуглої з посади голови підкомітету з питань демократичного цивільного нагляду та контролю

Фото: фб Мар’яни Безуглої
Фото: фб Мар’яни Безуглої

Про це Фріз повідомила на своїй сторінці у Facebook.

«Завтра має відбутися засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки. Після серії дописів в соцмережі Мар’яни Безуглої, які створюють підвалини для руйнування єдності в суспільстві, підривають довіру до військового керівництва держави в умовах воєнного стану, згідно з рішенням нашої фракції, ініціювала розгляд на комітеті питання щодо позбавлення її посади голови підкомітету з питань демократичного цивільного нагляду та контролю», — повідомила Фріз у фейсбуці в понеділок.

Як повідомлялося, Безугла в соцмережах останнім часом постійно висловлює претензії до дій головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного. Нещодавно вона звинуватила Залужного у відсутності плану воєнних дій на 2024 рік, а в понеділок у декількох дописах у фейсбуці заявила про його нібито некомпетентність та «в будь-якій некомфортній ситуації перекладання провини на ОП (Офіс президента — ІФ-У)».

Схожі новини