Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

«Слуга народу» Безугла закликала відправити Головнокомандувача ЗСУ у відставку

  • 27.11.2023, 09:20
  • 1 002

Народна депутатка від партії «Слуга народу» Мар’яна Безугла заявила, що головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний має піти у відставку через те, що «військове керівництво» не має плану війни на 2024 рік

Фото: з фб Мар'яни Безуглої
Фото: з фб Мар'яни Безуглої

Про це вона написала у Facebook.

«Усі їхні пропозиції щодо мобілізації зводяться до того, що треба більше людей без жодної пропозиції зі змін системи ЗСУ, то таке керівництво має піти», — написала Безугла.

Тим часом, на допис депутатки звернули увагу аналітики міжнародної розвідувальної спільноти InformNapalm, назвавши його таким, що має «ознаки спланованої ІПсО в інтересах певних політичних груп та грає на руку країні-агресору рф».

Тим часом на публікацію Безуглої відреагував очільник громадської організації «Демократична сокира» і військовий Юрій Гудименко. Він попросив Службу безпеки вважати його пост офіційною заявою про злочин.

Гудименко стверджує, що якщо Безугла «знає сенс того, що говорить», то вона вчиняє злочин, передбачений ч. 1 ст. 328 Кримінального кодексу України. А якщо «не знає, що говорить, але говорить», то, на його думку, це злочин за ст. 259КК України.

«Паперову версію [заяви про злочин] відправлю завтра», — сказав Гудименко.

Схожі новини