Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Регулярна підтримка захисників українським бізнесом: як компанія «Галичина» долучається до благодійності

  • 09.11.2023, 17:12
  • 1 583

Український бізнес невпинно продовжує підтримувати українських захисників та допомагати цивільним

Одним із прикладів такого бізнесу є молочна компанія «Галичина», що з початку повномасштабного вторгнення активно долучається до підтримки наших військових на регулярній основі.

У період з травня по жовтень 2023 року компанія надіслала на потреби армії 231 тонну своєї продукції вартістю приблизно 11 мільйонів гривень.

Окрім надання продукції, молочна компанія «Галичина» придбала 10 автомобілів, які використовуються для транспортування військових та матеріальних ресурсів на фронті, а ще долучається до ремонту пошкодженої військової техніки. Також наприкінці жовтня компанія долучилась до придбання обладнання для вогневих груп, що збивають дрони-камікадзе на Львівщині. Важливим є те, що кожна з цих груп, оснащена багатьма сучасними засобами, може знищувати ворожі цілі в будь-яку погоду та нічний час.

Також, компанія запустила внутрішній проєкт під назвою «Об'єднані серця: наші для наших», у якому надає допомогу колегам-воїнам, які зараз боронять країну. МК «Галичина» постійно підтримує внутрішні збори серед своїх працівників, а також прагне забезпечити не лише матеріальну, а й моральну підтримку співробітникам, які стали військовими та обороняють кордони нашої країни. Цей проєкт є виразом глибокої вдячності тим, хто віддає найкращі роки свого життя служінню нашій країні.

Регулярна підтримка допомагає захисникам почувати себе частиною великої родини та переконатися, що вони не самотні у боротьбі за майбутнє України.