Передплата 2024 ВЗ

«Насильницькою смертю»…

У лікарні померла 78-річна пенсіонерка, на яку в районі львівської вулиці Під Голоском напали двоє жителів Закарпатської області

На Ганну Возну на вулиці Під Голоском (на території Української академії друкарства) напали й жорстоко побили двоє жителів Закарпаття. Про це у соцмережах повідомила її донька, викладачка Марія Назаркевич.

«Перестало битися серце моєї мами. Вона прожила 78 років. По­мерла насильницькою смертю. Її за­різали цигани», — йдеться у повідо­мленні доньки.

Нагадаємо, напад стався 9 жов­тня, близько 20.00. Жінка повер­талася додому з дачі. Один зі зло­вмисників завдав жінці численних ударів металевою арматурою по голові, від яких потерпіла знепри­томніла. Нападники завдали їй но­жових поранень… Тоді відібрали у жінки сумку з продуктами та 700 грн. Вивчивши записи камер віде­оспостереження, слідчі встанови­ли, що до вчинення злочину при­четні двоє жителів Закарпатської області віком 30 і 43 роки. Правоохоронці оперативно затримали нападників.

Марія Назаркевич зауважила, що новина про напад на її маму набу­ла розголосу, бо стосується безпе­ки й життя багатьох людей, які меш­кають у районі Голоско. Зі слів пані Марії, навпроти будинків є ліс, до­сить недавно там заселилися роми… «Думаю, це питання мають вирішити закон та громада — аби запобігти по­дальшим злочинам», — каже жінка.