Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

По пляжу Світязя їздив елітний Hummer на київських номерах: за кермом ймовірно «слуга»

  • 11.07.2023, 16:03
  • 2 240

На водія позашляховика, який їздив берегом озера Світязь на Волині, склали адміністративний протокол про порушення правил охорони та використання територій та об'єктів природного заповідного фонду

Фото: скрін з відео
Фото: скрін з відео

За даними Нацполіції області, водію — 44 роки, він житель Києва.

Як повідомили працівники Шацького національного природного парку, відео, на якому авто розсікає пляжем, відзняли відпочивальники та виклали у соцмережі.

За даними нацпарку, таке ж правопорушення киянин вчинив у 2018-му році. Тоді він теж їздив машиною по пляжу Світязя. Санкція статі передбачає штраф у розмірі від п’яти до дев’яти неоподаткованих мінімумів. Тобто — орієнтовно від 6 710 до 12 тисяч гривень.

Виявляється, точно на такій з ідентичними номерами їздить депутат Київської міської ради від «Слуги народу» Юрій Федоренко.

До слова, раніше у мережі з’явилося відео, зняте у столиці, з тим же автомобілем із номерним знаком АА 3976 НА. У дописі користувач фейсбука Valerij Lashkun зазначив, що на цій автівці їхав на роботу «помічник-консультант голови комітету Верховної Ради». Офіційної інформації наразі з цього приводу немає.

Схожі новини