Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На Львівщині поліцейські затримали двох наркоторговців під час збуту наркотиків

  • 11.07.2023, 14:45
  • 893

Вчора, на Львівщині, у Бродах затримали 39-річного місцевого мешканця, який організував збут наркотичних засобів та психотропних речовин на території Золочівщини

Наркозбувачі. Фото: Нацполіція Львівщини
Наркозбувачі. Фото: Нацполіція Львівщини

Його було затримано 10 липня у місті Броди під час збуту нарковмісних таблеток «Бупрен ІС».

В ході санкціонованих обшуків за місцем проживання затриманого поліцейські виявили та вилучили речовини, схожі на канабіс, амфетамін, метадон, солі PVP, опій тощо, нарковмісні таблетки «Бупрен ІС», а також прекурсори, шприці, чорнові записи, грошові кошти, отримані від злочинної діяльності, та інші речові докази.

Все вилучене скеровано на експертне дослідження.

Ще одного наркозбувача викрили оперативники кримінальної поліції та слідчі відділу поліції.

Як встановили правоохоронці, раніше судимий 31-річний мешканець міста Новий Розділ розповсюджував наркотичний засіб «амфетамін» шляхом закладок на території Львівського району.

Його було затримано також 10 липня у селі Сокільники під час збуту наркотиків. Під час поверхневого огляду у нього вилучено закладки з наркотичною речовиною, схожою на «амфетамін».

Все вилучене скеровано на експертне дослідження.

Слідчі територіальних підрозділів поліції повідомили обом наркозбувачам про підозру. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Досудові розслідування тривають. Правоохоронці встановлюють канали надходження наркотиків.

Схожі новини