Передплата 2024 «Добре здоров’я»

росіяни знову обстріляли Сумщину: відомо про 5 загиблих

  • 04.07.2023, 08:20
  • 499

Протягом дня 3 липня росіяни здійснили 28 обстрілів Сумської області

Сумська область. Фото з мережі
Сумська область. Фото з мережі

Зафіксовано 170 вибухів. Дві людини загинули в обласному центрі через атаку дронами, ще троє — у Шалигинській та Юнаківській громадах.

Про це повідомила Сумська ОВА.

Так, під російським вогнем опинилися Сумська, Миропільська; Білопільська, Юнаківська, Хотінська, Краснопільська, Великописарівська, Шалигинська, Середино-Будська громади.

По Шалигинській громаді війська рф бив з артилерії, пролунали 10 вибухів. Внаслідок обстрілу загинули 2 цивільних, ще одну людину поранено.

У Юнаківській громаді були мінометні обстріли. Внаслідок цього загинув місцевий житель. Пошкоджено приватне житлове домоволодіння та господарчу споруду. Також росіяни били з артилерії, пошкоджені 3 приватні житлові будинки.

У Сумах зафіксовано прильоти дронів типу Shahed-136. Внаслідок влучань пошкоджено адміністративну будівлю та два багатоквартирних житлових будинки, 7 приватних авто та приміщення школи. Попередньо, 2 загиблих та 19 поранених.

У Великописарівській громаді росіяни скинули з безпілотника вибухівку, також були обстріли з мінометів, гранатометів. Виникла пожежа нежитлових будівель.

Схожі новини