Передплата 2024 «Добрий господар»

У Полтавській області чоловік застрелив трьох сусідів і підірвав себе на гранаті

  • 22.05.2023, 09:30
  • 1 063

У місті Лохвиця Полтавської області чоловік застрелив трьох людей, а потім — підірвався на гранаті. За даними ЗМІ, серед убитих є колишній міський голова Лохвиці

Умисне вбивство. Фото: Поліція Полтавської області
Умисне вбивство. Фото: Поліція Полтавської області

Про трагедію повідомила поліція Полтавської області.

Так, правоохоронці дізналися про вбивство приблизно о 14:00 21 травня від місцевих мешканців. За попередньою інформацією, місцевий 53-річний чоловік у трьох домогосподарствах застрелив із гладкоствольної зброї двох сусідів, 67-річного та 47-річного чоловіків, а також 63-річну сусідку, після чого повернувся додому та підірвався гранатою.

На місці події працюють криміналісти, слідчо-оперативна група та вибухотехнічна служба поліції. Слідчі з’ясовують обставини та причини трагедії. Правоохоронці почали розслідування за частиною 2 статті 115 Кримінального кодексу — умисне вбивство двох або більшої кількості людей.

За даними видань «Полтавщина», «Полтавська хвиля» та «Суспільне», серед убитих є колишній міський голова Лохвиці В’ячеслав Демчук. Водночас чинний міський голова Лохвиці Віктор Радько зазначив, що інформація про нібито причетність нападника до тероборони — неправда. За його словами, вбивство сталося через побутові причини.

Схожі новини