Передплата 2024 «Добра кухня»

«Оперативники з СБУ працюють над питанням щодо Христини Горун»

Жінка, яка публічно образила ЗСУ, пожалілася в поліцію, бо їй поцарапали машину

Христина Горун. Фото ТСН
Христина Горун. Фото ТСН

Львів'янка Христина Горун, яка на своїй сторінці в Інстаграмі публічно принизила армію, назвала захисників «дном, які нічого не можуть і не переможуть» та в агресивний спосіб захищає несвідомих українців, які слухають російську музику, опинилася під слідством Управління СБУ у Львівській області. 12 травня буде оприлюднена офіційна інформація щодо цієї справи.

Після суспільного резонансу 10 травня ввечері Христина Горун записала відео з вибаченням… Хоча перед тим записувала зухвале відео, де зарікалася, мовляв, ніколи не вибачиться, навіть під тиском правоохоронних органів. Ба більше: всіх посилала «за кораблем»… Та, як бачимо, під гнівом суспільства змінила свою «принципову» позицію.

Як кажуть, щось у Христини пішло не так… Після сторіз з вибаченням сторінка горе-блогерки в Інстаграмі стала недоступною.

30-річна Христина Горун закінчила Львівський торгово-економічний університет і зараз працює в салоні краси. Її мама Галина Горун — викладачка Львівського державного університету внутрішніх справ. Жінка розповіла журналістам, що їй соромно за поведінку та антиукраїнські висловлювання дочки, але вплинути на неї не може…

«Наші оперативники працюють над питанням щодо Христини Горун, — розповіла „ВЗ“ речниця СБУ Львівщини Роксолана Яворська. — Аби не нашкодити слідству, офіційна інформація буде оприлюднена згодом».

Тим часом, Христина Горун сказала «ВЗ», що не перебуває під слідством, вона на волі…

«Вчора я сама звернулася до поліції, бо щирі галичани мені поцарапали машину, — каже Христина. — Вони зі мною теж спілкувалися на тему моїх сторіс і з розумінням до мене віднеслися. Не засуджували мене. Я ніде не ховаюся і готова співпрацювати зі слідством. А мій Інстаграм дивним чином став заблокованим…».

Схожі новини