Передплата 2024 «Добрий господар»

Барбра Стрейзанд пожертвувала Україні 240 тисяч доларів

81-річна американська знаменитість, коріння якої з Бережан на Тернопільщині, активно підтримує українські благодійні ініціативи

81-річна американська акторка й співачка Барбра Стрейзанд передала Україні 240 тисяч доларів. Така новина з’явилася на Instagram-сторінці платформи United24.

На саміті з нагоди річниці за­пуску фандрайзингової плат­форми (збір коштів) підбили під­сумки роботи United24. Зокрема, після виступу міністра охорони здоров’я Віктора Ляшка на сцену вийшла співзасновниця агенції Gres Todorchuk PR Ярослава Гресь і передала Ляшкові чек від однієї з амбасадорок платформи, Барбри Стрейзанд. Як з’ясувалося, аме­риканська знаменитість офірува­ла на медичні потреби України 240 тисяч доларів (майже 9 мільйонів гривень). У United24 прокоменту­вали, що Стрейзанд активно під­тримує українські благодійні ініці­ативи ще із серпня 2022 року.

Після повномасштабного ро­сійського вторгнення у лютому 2022-го низка світових зірок ви­словила свою підтримку Україні: і словом, і ділом. До прикладу, Ан­джеліна Джолі, Шон Пенн, Джес­сіка Честейн і Орландо Блум не лише допомагали фінансово, а й приїжджали до українських міст та спілкувалися з українцями. А Марк Гемілл організовує збори на дрони для ЗСУ.

Схожі новини