Передплата 2024 «Добре здоров’я»

На залізниці Угорщини зійшли з рейок 9 вагонів вантажного поїзда із залізною рудою

  • 08.05.2023, 11:46
  • 1 134

В Угорщині зійшов із рейок вантажний поїзд. Через це безпересадкові вагони, які 7 травня вирушили з Відня до Києва, запізнюються на 6 годин

Вантажний поїзд. Фото: «Укрзалізниця»
Вантажний поїзд. Фото: «Укрзалізниця»

Про це «Укрзалізниця» повідомила в Telegram.

Так, у неділю зранку з рейок зійшли 9 вагонів угорського 35-вагонного вантажного поїзда із залізною рудою. На місці інциденту тільки розпочали підйом вагонів, тому відновлення залізничної колії та контактної мережі триватиме щонайменше день.

Через це рух потягів між станціями Hajdúhadház та Újfehértó, де сталося сходження, призупинено. Угорська залізниця пропонує пересадки на підмінний автобус, а угорські й австрійські поїзди між Будапештом і Захонню курсуватимуть між Будапештом і Ньїредьгазою через Мішкольц із довшим часом у дорозі.

Безпересадкові вагони з Відня після прибуття у Чоп включать до складу поїзда № 82, який прямує з Ужгорода до Києва. Вони прибудуть до столиці 9 травня у складі поїзда № 750, а не о 19:30 8 травня, як планувалося раніше.

«Укрзалізниця» попереджає, що затримка торкнеться й зворотних поїздів до Відня. Перевізник просить враховувати це при плануванні пересадок і вильотів із будапештського аеропорту.

Схожі новини