Передплата 2024 «Добра кухня»

У Києві затримали чоловіка, який через ревнощі кинув у людей гранату

  • 16.04.2023, 18:30
  • 1 492

Поліція Києва знайшла винуватця вибуху на вулиці Милославській у Деснянському районі, про який повідомлялося ввечері 15 квітня

Затриманий киянин. Фото: Поліція Києва
Затриманий киянин. Фото: Поліція Києва

За даними слідства, киянин через ревнощі намагався вбити свою знайому та її товариша.

Про це повідомила поліція Києва.

Поліцейські вчора ввечері отримали повідомлення про те, що на вулиці Милославській стався вибух, внаслідок якого було травмовано двох людей — 37-річного чоловіка і 33-річну жінку.

На місце негайно виїхали слідчо-оперативні групи Головного та Деснянського управлінь поліції, медичні працівники, профільні служби. Потерпілих госпіталізували.

Для розшуку та затримання зловмисника у Києві організували спеціальну поліцейську операцію. Правоохоронці встановили, що порушник побачив на вулиці свою знайому з чоловіком і через ревнощі кинув у їхній бік гранату.

Оперативні співробітники з допомогою аналітиків столичного главку встановили особу зловмисника та за підтримки спецпризначенців КОРД затримали його за місцем проживання. Порушником виявився раніше не судимий 34-річний місцевий житель.

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за замах на умисне вбивство двох або більше осіб. Санкція цієї статті передбачає позбавлення волі від 10 до 15 років або довічне ув’язнення.

Схожі новини