Передплата 2024 «Добрий господар»

П’ята дружина 92-річного мільярдера Мердока молодша на 26 років

  • 21.03.2023, 17:15
  • 1 338

92-річний австралійський і американський мільярдер Руперт Мердок заручився зі своєю новою обраницею, 66-річною американкою Енн Леслі Сміт, яка раніше працювала у поліції

Руперт Мердок заручений з Енн Леслі Сміт. Фото: Дженна Баском
Руперт Мердок заручений з Енн Леслі Сміт. Фото: Дженна Баском

Про це пише New York Post.

Про майбутнє весілля Мердок, 20 березня, повідомив у коментарі американському виданню New York Post, яке є частиною його медіаімперії.

«Сміт стане п’ятою дружиною Мердока. Весілля запланували на літо 2023 року. Пара познайомилася у 2022 році на виноградниках. Мердок зізнався, що наважився зателефонувати Сміт лише за два тижні після знайомства», — йдеться в повідомленні.

Зараз мільярдер почувається щасливим, хоча й усвідомлює, що це його останнє кохання, каже Руперт Мердок.

Обранка Мердока в інтерв'ю New York Post зізналася, що 14 років тому овдовіла, оскільки її чоловік працював у журналістиці, то з Мердоком вона розмовляє однією мовою і має спільні переконання.

Стосунки з мільярдером Сміт назвала «дарунком від Бога для кожного з них».

Нагадаємо, що Мердок розлучився зі своєю четвертою дружиною, колишньою супермоделлю Джеррі Голл у 2022 році. Раніше він був одружений з австралійською стюардесою Патрисією Букер, шотландською журналісткою Анною Манн, а також підприємицею китайського походження Венді Денг.

У Мердока є шестеро дорослих дітей.

Схожі новини