Передплата 2024 «Добрий господар»

Куди піти в березні у Львові

  • 02.03.2023, 09:47
  • 1 787

У березні у Львові відбудеться низка подій, які можуть зацікавити львів'ян та гостей міста

Це будуть різноманітні події, тож кожен зможе знайти собі щось до душі, повідомили організатори.

5 березня у Центрі Довженка виступлять мегапозитивні гурт «Будьмо» та Олександр Кварта. Виконавці подарують найромантичніші пісні, а також зачарують і зігріють кожне серце своїми голосами та чудовим виконанням рідної української пісні. У цей вечір артисти готують нові прем'єри та сюрпризи.
Квитки тут: https://lviv.karabas.com/ua/oleksandr-kvarta-ta-gurt-budmo/order/

7 березня о 19:00 на сцені Львівської опери неймовірні виконавці, справжні професіонали своєї справи Зіновій Карач, Марія Стоколяс, Богдан Дашак, FIJI band та Симфонічний оркестр Львівської Музичної Академії під час концерту «Любов в маленькому Парижі» виконають всесвітньо відомі шедеври французької музики з репертуару Едіт Піаф, Джо Дассена, Мішеля Леграна, Патрісії Каас, Поля Моріа, Міреї Матьє, Лари Фабіан та багатьох інших.
Квитки тут: concert.ua/uk/booking/lyubov-v-malenkomu-parizhi-lviv

9 березня о 19:00 на сцені Львівської філармонії авторитетна візитка Львова та всієї України, лауреат Національнї премії ім. Т. Г Шевченка, еталон хорового мистецтва капела «Дударик» запрошує 9 березня о 19:00 у Львівську національну філармонію на концерт «Тарас Шевченко. 2023»! Ця зустріч призначена, щоб побути із близькими по духу, заспівати улюблених пісень, послухати поезію.

Квитки тут: soldout.ua/event/1093-dudaryk-taras-shevchenko-2023

13 березня о 19:00 у Львівському театрі опери та балету до 35-річчя гурту славетні Кому Вниз уперше виступлять в супроводі симфонічного оркестру.

Це буде абсолютно нове звучання легендарного гурту, яке не можна пропустити.

Квитки тут: https://concert.ua/uk/booking/komu-vniz-3-orkestrom-lviv/

14 березня о 19:00 на сцені Львівської опери відбудеться концерт-трилогія «Володар Перснів», який виконають епічні симфонічний оркестр LUMOS Orchestra та хор «Євшан».

Це оригінальний і величний проект, побудований на палкій любові до творчості Дж.Р.Р. Толкіна, музики Говарда Шора та кінотрилогії «Володар Перснів» Пітера Джексона. На сцені - чарівні солісти у костюмах, з незвичними старовинними інструментами та повна сага в тричастинному викладі.

Квитки тут: https://concert.ua/uk/event/volodar-persniv-lviv

Схожі новини