Передплата 2024 «Добра кухня»

Роками розбещував власну доньку

Львів'янину повідомили про підозру за фактами насильства

У Львові повідомили про підозру львів'янину, який роками (!) розбещував свою доньку. Потерпіла звернулась з заявою до правоохоронних органів, коли уже була повнолітньою.

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури повідомлено про підозру львів'янину за фактами насильницького задоволення статевої пристрасті неприродним способом, розбещенні неповнолітньої, виготовленні зображень порнографічного характеру, примушуванні неповнолітньої особи до участі у створенні зображень порнографічного характеру та умисному зберіганні дитячої порнографії (ч.3 ст. 153, ч.2 ст. 156, ч.ч.3,4,5 ст.301, ч.1 ст.301−1 КК України).

За даними слідства, чоловік роками розбещував свою малолітню доньку, а також за участю дитини неодноразово задовольняв свою статеву пристрасть неприродним способом. Окрім цього, чоловік змушував малолітню потерпілу до участі у фотозйомках в оголеному вигляді чи у відверто сексуальних образах.

Як повідомили «ВЗ» в обласній прокуратурі, потерпіла у повнолітньому віці звернулася за допомогою до психолога, який переконав її повідомити про вчинене правоохоронним органам.

За клопотанням прокурора, суд обрав підозрюваному найсуворіший запобіжний захід — тримання під вартою без права внесення застави. Слідчі дії тривають.

Схожі новини