Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Українська розвідка має багато шпигунів серед близького оточення путіна

  • 15.02.2023, 11:15
  • 817

Головне управління розвідки Міністерства оборони України співпрацює з людьми з близького оточення російського президента володимира путіна

Фото - з мережі
Фото - з мережі

Про це заявив представник ГУР МОУ Андрій Черняка в інтерв'ю грецькому виданню «Iefimerida».

"На війні ми використовуємо всі засоби, дозволені законом. Ми знайшли механізми співпраці навіть з людьми, які є дуже близькими до путіна. Ці люди поза всякими підозрами, вони відомі як прихильники «великої росії»", — сказав він.

Черняк розповів, що не багато російських високопосадовців співпрацюють з ГУР через дружні почуття до України. Водночас, за його словами, в оточенні путіна є доволі багато людей, які не підтримують поточну політику пф щодо України, зокрема повномасштабну війну.

«Усі вони роблять це заради власної вигоди — це в їхніх інтересах. Хтось, щоб урятувати своє життя. Хтось тому, що втрачає гроші. Після вторгнення в Україну низка людей почали дуже швидко втрачати гроші та вплив. Їм це не подобається», — пояснив він.

Представник ГУР вважає, наразі ці люди не готові до будь-яких переворотів у рф, але «якщо він (путін — ред.) втратить владу, вони його знищать».

Схожі новини