Передплата 2024 ВЗ

Гайдай прокоментував чутки про свою відставку і призначення послом

  • 30.01.2023, 15:40
  • 662

Сергій Гайдай повідомив, що рішення про його ймовірне призначення на інші посади немає

Очільник Луганської ОВА Сергій Гайдай повідомив, що рішення про його ймовірні призначення на інші посади немає, проте, він готовий працювати і на іншому напрямку, якщо так визначить президент.

«Я — член команди президента. Якщо він побачить мене на якійсь важливій посаді на іншому напрямку фронту, значить я поїду туди, куди він мене призначить. Для того, щоб призначити кудись, там де людина працює, її з того місця треба звільнити. Я не бачу тут ніяких величезних сенсацій, але поки, що, ніяких документів нема», — сказав Гайдай.

«Я працюю до останнього дня всюди на державній службі, де б я не працював, навіть якщо завтра мене призначать на іншу посаду. Але, навіть якщо когось кудись призначають, це треба купу документів виготовити, отримати погодження, це довгий шлях», — додав він.

Речник президента Сергій Никифоров у коментарі Суспільному повідомив, що наказу про звільнення Гайдая немає: «Я можу коментувати лише конкретні рішення, а рішення — це коли є підпис під наказом документа. А до того, всілякі спекуляції, посилання на джерела і таке інше коментувати, на жаль, не можу».

Раніше видання «Українська правда» повідомило із посиланням на джерела, що «найближчим часом посаду голови ВЦА може втратити Гайдай з Луганської області, якого хочуть відправити послом у Казахстан».

Схожі новини