Передплата 2024 «Добрий господар»

Прогноз погоди 24 січня 2023 року

  • 23.01.2023, 20:45
  • 1 255

У вівторок, 24 січня, в Україні буде хмарно, однак у певних регіонах можливі прояснення

Завтра в Україні прогнозують хмарну погоду. Фото із мережі
Завтра в Україні прогнозують хмарну погоду. Фото із мережі

У вівторок в Україні переважатиме антициклонічний топ погоди, тому можна не сподіватися на суттєві опади. Однак у деяких районах з’явиться ожеледиця на дорогах через те, що вночі температура повітря коливатиметься між нулем і слабкими морозами.

«Завтра, 24-го січня, в Україні опадів не прогнозують, і, якщо знову не сяде капосний туман, можуть навіть бути сонячні прояснення. Вітер вгомонився, буде східного та північно-східного напрямку, невеликий, хіба що на південному сході, в Приазов'ї, ще рвучкий», — повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

Уночі температура повітря буде на рівні від -4 до нуля градусів, а у східних регіонах стовпчик термометра опуститься й до -4−8 градусів.

Упродовж дня у більшості регіонів можливо від -1 до +3 градусів, тоді як на Закарпатті та півдні Криму повітря прогріється до +4+8 градусів.

У Києві вночі буде морозно — від -2 до -5 градусів, а протягом дня температура коливатиметься наближено нуля.

«Буде слизько, ожеледиця підстерігатиме, обережно! Опадів 24 січня у столиці не прогнозують, і, якщо пощастить відіпхнути туман, може ще й блисне завтра сонечко», — резюмувала синоптикиня.

Схожі новини