Передплата 2024 ВЗ

Шуляк вибачилась перед пораненим воїном. Він заявив, що це огидний фарс

  • 21.12.2022, 08:45
  • 1 246

Олена Шуляк попросила вибачення у пораненого бійця, до якого приходила у палату з’ясовувати стосунки через законопроєкт щодо містобудування її авторства

На фото Олена Шуляк
На фото Олена Шуляк

«Кожен день, кожна справа спрямовані на одне — як підтримати, як допомогти тим, хто сьогодні захищає країну, як дати їм упевненість у тому, що вони мають відігравати провідну роль у відновленні країни. Саме це і є метою моїх зустрічей і спілкування із захисниками. Не лише у тилу, а і на фронті — в Куп’янську, Херсоні, а тиждень тому — і в Бахмуті… Як і багато хто з нас, я сьогодні не в окопах під обстрілами. Але про те, як воно там — бачила на власні очі, знаю з перших вуст. І якщо якісь мої вчинки або слова чимось образили бійця, я прошу вибачення. Я точно цього не хотіла, не планувала і не прагнула. А якщо це так було сприйнято — перепрошую. Я — як і усі ми — у вічному боргу перед військовими і волонтерами, які стоять на захисті нашої держави, нашої країни, нашого життя», — сказала глава партії «Слуга народу» Олена Шуляк.

Народна депутатка ніяк не прокоментувала рішення нардепки Галини Янченко залишити партію. Також вона у своєму пості не вказала, що йдеться про Олега Симороза.

Згодом поранений боєць Олег Симороз заявив, що вважає оприлюднене головою партії «Слуга народу» Оленою Шуляк вибачення огидним фарсом і знущанням.

«По-перше, з’явилося воно на шостий день і лише після величезного скандалу та коли народні депутати «слуги» почали писати через неї заяви на вихід з партії, головою якої вона є. По-друге, почала прикриватися передовою, що максимально бридко й цинічно, бо де передова, а де Шуляк, думаю, всім зрозуміло. Далі пішла дешева «до сліз» спекуляція на тему фінансування війська її партією «слуг». У ПРАВЛЯЧОЇ партії є важелі націоналізувати активи олігархів, а вона пише про пожертву у 130 млн грн, я мало не заплакав від її «жертовності», — вказує воїн.

Симороз називає «вишенькою на тортику» частина тексту з «вибаченням» — «якщо я чимось його образила».

«Тобто Шуляк банально не розуміє за що їй треба вибачитися. Більше того, вона навіть не згадує ім'я того, перед ким нібито «вибачається», — підкреслив воїн.

Він дорікнув ЗМІ за масове розповсюдження нібито «вибачення» Шуляк, наголосивши, що на відео його спілкування з політикинею «чітко чути, як насправді вона прийшла виясняти зі мною стосунки через мій резонансний допис про її злочинний законопроєкт 5655».

Він напряму звернувся до Шуляк та Зеленського: «Пані Олено, це — дно, й констатація того, що Ви живете за принципом вседозволеності. Але насправді дуже добре, що Ви навіть не задумалися, чому це треба питати у військового з двома ампутаціями ніг, який лежить у військовому госпіталі, дозволу на зустріч. Чому треба спочатку дізнатися чи він взагалі хоче Вас бачити й з Вами «дискутувати», добре знаючи його ставлення до Вас. Адже це яскраво ілюструє Ваше справжнє ставлення до українського війська, на відміну від Ваших байок про передову, якими Ви намагаєтеся прикрити свою ницість.І насамкінець: я не приймаю ці так звані «вибачення» (хоча точніше їх було б назвати «продовженням знущань з мене»)!

Натомість я звертаюся до Президента і повторюю заклик нашої партії Народовладдя:

  • позбудьтеся нарешті одіозну слугу будівельної мафії Олену Шуляк!
  • ветуйте антинародний законопроєкт № 5655!".

Схожі новини