Передплата 2024 «Добра кухня»

Представники інвестора, що запроваджують на Львівщині е-квиток, «відхрестилися» від російського сліду…

Обладнання для розрахунку в маршрутці карточкою чи гаджетом закуповують у Китаї

Фото умовне з сайту Львівський портал
Фото умовне з сайту Львівський портал

Переможець конкурсу на встановлення у Львівській області електронного квитка — компанія ТОВ «Смарт-Тикет Технолоджи» не має жодного відношення до інвестицій рф. Це київська фірма, яка працює в Черкасах. У проєкт е-квитка та валідатори готова інвестувати 30 мільйонів гривень. Розмови, що компанія має якийсь стосунок до рф, фейк.

Про це повідомив на брифінгу партнер фірми-переможця тендеру Олексій Шуліка.

Нагадаємо, нещодавно поширилися інформація про те, нібито, інвестор використає в е-квитку російське програмне забезпечення та обладнання, яке теж може бути російським.

Пан Олексій зачитав на брифінгу заяву компанії: «Перемогли у конкурсі у чесній, конкурентній боротьбі. Що маємо сьогодні? Замість того, щоб стояти тут і розповідати про технічні можливості нашого сервісу та вітати з підписанням інвестиційної угоди, я, як представник компанії, змушений брати участь у спеціальному брифінгу щодо спростування інформації (про приналежність до рф. — Авт.). Компанія „Смарт-Тикет Технолоджи“ є виключно українською. Її створили в Україні у 2020 році. Усі власники, кінцеві бенефіціари є громадянами України. Жодного стосунку до будь-яких осіб або компаній, що перебувають під санкціями чи мають будь-який зв‘язок з країною агресором — не мають і не планують мати».

«Плануємо запровадити на Львівщині електронний квиток, щоб мешканці могли оплачувати за проїзд карткою, телефоном чи іншим гаджетом, — сказав на брифінгу заступник голови Львівської ОВА Юрій Бучко. — Для цього був оголошений конкурс. Зараз компанія на стадії підписання та обговорення усіх пунктів договору».

Партнер фірми-переможця, директор з розвитку бізнесу «РЕНОМЕ СМАРТ» Валерій Сіроштан показав на брифінгу обладнання, яке будуть встановлювати у маршрутках Львівської області. На маркуванні обладнання — жодних натяків на приналежність до рф. Дозволив журналістам добре оглянути обладнання.

«Це обладнання ми закуповуємо у Китаї, — пояснив Валерій Сіроштан. — Воно заїжджає до нас у форматі запчастин, а далі ми тут збираємо його і адаптовуємо до системи».

За його словами, жителям Львівщини немає за що хвилюватися, бо компанія «РЕНОМЕ СМАРТ» «сервісить» багато українських банків.

«З нашою роботою ви зіштовхуєтеся щодня, коли підходите до банкомата, чи до термінала в магазині, — каже пан Валерій. — Кожен третій банкомат в Україні знаходиться під нашим керуванням».

Схожі новини