Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Померла відома американська акторка

  • 06.12.2022, 15:15
  • 1 976

У США померла акторка Кірсті Еллі. Їй був 71 рік

Кірсті Еллі. Фото із архівів мережі
Кірсті Еллі. Фото із архівів мережі

Як повідомили рідні акторки, у неї було онкологічне захворювання.

«Якою б відомою вона не була на екрані, вона була ще більш дивовижною матір'ю та бабусею. Любов до життя нашої матері, до її дітей, онуків і багатьох тварин, не кажучи вже про її вічну радість від творчості, були неперевершеними й надихали нас жити повним життям, як це робила вона», — йдеться у дописі.

Рідні акторки подякували всім «за любов і молитви» та закликали поважати їхнє право на приватність у цей важкий для них час.

Вшанував пам’ять Кірсті Еллі актор Джон Траволта, з яким вона зіграла у декількох частинах фільму «Дивіться, хто заговорив».

У своєму дописі він опублікував фото молодої Кірсті та зауважив, що у них були «найособливіші стосунки з усіх», які він коли-небудь мав.

«Я люблю тебе Кірсті. Я знаю, що ми ще побачимося», — написав актор.

ДОВІДКОВО

Кірстен Луїз «Кірсті» Еллі - американська актриса і комедіантка. Вона зіграла роль Ребекки Гов в ситкомі «Будьмо», який транслювали на телебаченні з 1987 по 1993 роки. За неї акторка отримала премії «Еммі» та «Золотий Глобус».

Еллі дебютувала на екрані у фільмі «Зоряний шлях 2: Гнів Хана у 1982 році.

Після цього вона знялася у фільмах «Ще один шанс», Полювання на роботів", «Північ та Південь», «Вогонь на ураження».

У 1989 році разом з Джоном Траволтою вона зіграла головну роль у сімейній комедії «Дивись, хто заговорив». Після успіху першого фільму зняли ще два сиквели: «Дивись, хто говорить знову» (1990) та «Дивись хто тепер говорить» (1993).

Пізніше актриса знялася ще в декількох фільмах: «Прокляте селище», «Двоє: Я і моя тінь», «У бідності та в багатстві».