Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Найкраща новорічна марка: «Укрпошта» оголосила голосування

  • 01.11.2022, 19:15
  • 1 007

Відтак, українцям запропонували вибрати один з п’яти ескізів

«Укрпошта» оголосила голосування за найкращу новорічну марку.
«Укрпошта» оголосила голосування за найкращу новорічну марку.

Про це повідомив гендиректор «Укрпошти» Ігор Смілянський.

«Наступна марка має бути успішною, бо Новий рік точно наступить після її випуску. І ми всі впевнені, що він буде переможним, як і впевнені в тому, що за переможну марку проголосуєте саме Ви», — написав він у соцмережах.

Проголосувати можна під публікацією відповідного допису у Facebook або Telegram-каналі. Проголосувати за марку, яка сподобалась найбільше, можна один раз. Голосування триватиме до 8 ранку 4 листопада.

Смілянський зазначив, що вибір буде нелегким, адже кожен з 5-ти представлених ескізів по-своєму цікавий.

«У кожного своя душа та власна інтерпретація українського Різдва та Нового Року в умовах війни. Всі вони різні, але підтекст, який можуть прочитати лише українці, там насправді один», — зауважив він.

Випуск марки запланована на грудень, а її місією Смілянський назвав нагадування про події, які щоденно відбуваються в Україні.

«Я, звісно, маю свого фаворита, але мої фаворити ще ні разу не втілювались в марки, бо у нас демократична країна та компанія, і саме Ви вирішуєте, який ескіз буде реалізований. Давайте декілька хвилин подумаємо про новий, переможний 2023 рік та оберемо марку, яка буде на листах та листівках військовим, родинам та друзям», — наголосив він.

Смілянський резюмував, що зараз відбувається голосування за ідею, а переможний ескіз, коли його зообразять на марці, може бути доопрацьованим.

«Тому, як і з маркою з трактором, у коментарях ви можете пропонувати доповнення разом з номером ескізу. Мені вже дуже цікаво, який малюнок вам сподобається найбільше», — написав гендиректор «Укрпошти».

Схожі новини