Передплата 2024 «Добрий господар»

Загубив телефон, а у ньому — дитяча порнографія…

Залізничний районний суд засудив педофіла до 9 років позбавлення волі - за розбещення 9-річної львів'янки

45-річний уродженець Яворівського району часто навідувався у гості до своєї знайомої, яка жила з 9-річною донькою у Львові. Час від часу залишався наодинці з дівчинкою… Мати й не підозрювала, що негідник розбещує дитину.

Правоохоронці встановили, що зловмисник знімав та фотографував малолітню дівчинку у відверто сексуальних позах із оголенням. Такі зображення — дитяча порнографія.

«Матір дівчинки не причетна до цього злочину, — розповіли журналістці «ВЗ» у відділі інформаційної політики обласної прокуратури. — Дитині 9 років, тому важко сказати, чи вона погоджувалась на зйомку, чи чинила опір… Засуджений працював за кордоном. Слідством встановлено, що він не продавав дитячу порнографію. Зловмисник загубив телефон, чоловік, який його знайшов, побачив у ньому фото та відео з дівчинкою. Так педофіла й викрили.

У суді доведено, що він учинив злочини, передбачені ч.1,3, 4 ст.301−1 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) та ч.2 ст.156 ККУ" (Домагання дитини для сексуальних цілей). Залізничний суд міста Львова засудив педофіла до 9 років позбавлення волі".

Схожі новини