Передплата 2024 «Добра кухня»

​​путін створює урядову комісію через пожежу на Кримському мосту

  • 08.10.2022, 11:15
  • 614

Президент росії володимир путін доручив створити урядову комісію через «надзвичайну подію» на Кримському мосту

Кримський міст. Архівне фото із мережі
Кримський міст. Архівне фото із мережі

Про це повідомляють кремлівські ЗМІ.

Національний антитерористичний комітет рф визнав, що Кримський міст підірвали. Там заявили, що це зробили за допомогою вантажівки. У результаті підриву автівки на мосту спалахнули сім паливних цистерн і частково завалилися два прольоти автомобільної частини мосту.

Як пишуть РИА Новости, путіну вже доповіли про надзвичайну ситуацію на Кримському мосту Мішустін, Хуснуллін, глави МНС та Мінтрансу Куренков та Савельєв, а також керівники силових відомств, повідомив Пєсков.

Також глави МНС та Мінтрансу за дорученням президента виїхали на місце події.

За словами Пєскова, путін доручив створити урядову комісію через подію на Кримському мосту.

Окупаційна влада Криму повідомила, що постраждалих через пожежу немає. Наразі там готують запуск поромної переправи через протоку, оскільки рух автомобільною та залізничною частинами Кримського мосту обмежений.

Після пожежі у районі Кримського мосту вишукувалися черги на автозаправках. «Влада» окупованого Криму запевняє людей, що запасу пального та продовольства у Криму достатньо, а всі логістичні схеми відпрацьовані.

Так званий речник «держради Криму» Володимир Константинов звинуватив в інциденті на Кримському мосту Україну.

«Українські вандали таки зуміли дотягнутися своїми закривавленими руками до Кримського мосту. Їм тепер є чим пишатися: за 23 роки свого господарювання вони не зуміли побудувати в Криму нічого вартого уваги, а от пошкодити полотно російського мосту зуміли», — пише він у Telegram.

Схожі новини