Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Поляки хочуть знову їздити до Львова не як волонтери, а як туристи

  • 06.10.2022, 20:15
  • 1 040

Польська агенція подорожей відновлює туристичні поїздки до Львова

Фото з сайту zbruc
Фото з сайту zbruc

Як пише wp. pl, перша подорож з міста Томашів Любельський у Львів відбудеться 15 жовтня, у програмі - відвідування Оперного театру й інші екскурсії для іноземців.

Представники польської туристичної фірми Quand Tourist повідомили, що 15 жовтня відбудеться перша поїздка до Львова з початку повномасштабної війни в Україні. Представник компанії зауважив, що рішення про відновлення подорожей до Львова є реакцією на попит ринку.

«Ми не очікуємо, що після нашого оголошення до Львова поїдуть вагони, набиті туристами. Це будуть досить камерні поїздки», — каже Анджей Кудліцкі з туристичної компанії Quand.

За його словами, компанія постійно перевозила людей через український кордон, попри війну: люди їздили волонтерити або відвідувати поляків, що живуть у Львові.

Зараз туристична агенція пропонує одно- або дводенні поїздки з міста Томашів Любельський до Львова.

«Є оперні покази, є концерти у філармонії, ресторани працюють у звичайному режимі. Тут також працюють заклади культури та відбуваються різноманітні цікаві заходи. А ще тут завжди чекають у гості львів'яни та місцеві поляки. Але люди мають усвідомлювати, що навіть тінь ризику є завжди. Страхові компанії захищають своїх клієнтів, але за винятком подій, пов’язаних з воєнними діями. Тому ми вирішили їхати в Україну на власну відповідальність», — пояснює Анджей Кудліцкі.

Схожі новини