Передплата 2024 ВЗ

Як Собчак «поплавило» від «Слава Україні!»

  • 06.10.2022, 01:00
  • 1 367

Російська телеведуча Ксенія Собчак, яка час від часу показово видає гнівні пости проти російської війни, влаштувала скандал у Грузії. Вона спробувала увійти до Dedaena Bar у Тбілісі, куди пускають лише тих громадян росії, які проходять «візове анкетування»

Так, аби потрапити до закладу кожен росіянин має погодитися з тим, що володимир путін — диктатор і окупант (захопив території Грузії, Крим), а також поставити галочку навпроти пункту «Слава Україні».

Серед усіх пунктів Собчак жахливо не сподобався саме цей, тому вона наполегливо пробувала довести адміністратору ресторану, що цим «вони утискають людей за національною ознакою».

Це вже не перший «прокол» Собчак на українському питанні.

Так, 28 вересня у своєму Телеграм-каналі вона опублікувала схвальний відгук на адресу мера москви сергія собяніна за те, як «вдало він взяв під контроль» процес мобілізації у російській столиці. Щоправда, потім пост був змінений на менш позитивний, але ж «архіви не горять».

А ще ми пам’ятаємо її дружбу з антоном красовським, який зараз є одним з головних пропагандистів на каналі RT, і погрожує українцям «сжечь вашу конституцию на майдане».

Такими темпами «зашкварів» Собчак скоро може спокійно замінити і скабєєву на рос. тб — ніхто не помітить різниці.

Схожі новини