Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Гороскоп з 10 по 16 жовтня 2022 року

  • 10.10.2022, 08:00
  • 1 432

Гороскоп на тиждень

ОВЕН.

Доведеться приділяти особливу увагу грошо­вим і майновим питанням, забезпеченню ма­теріальної стабільності. Можливе придбання речей тривалого користування. Непогані можливості для ді­лових стосунків. Але можлива недбалість у фінансових справах через зайву самовпевненість. 10 і 15 жовтня несприятливі для великих придбань, можливі фінансо­ві невдачі, втрата грошей.

ТЕЛЕЦЬ.

Зросте бажання чимось похвалитися, для цього можуть знадобитися гроші. Впевненість у собі може допомогти в просуванні по службі, заробляти гроші доведеться, не сподіваючись на чужу допомогу. У жовтні треба краще контролювати свої витрати і не виявляти безтурботності у ділових стосунках. Вас мо­жуть обдурити. В кінці тижня можлива удача в реклам­ному бізнесі і у вирішенні фінансових питань.

БЛИЗНЮКИ.

Попри зростання активності і рішучості, які ви можете проявити в фінансових справах, ваше матеріальне становище багато в чому залежить від інших людей і зовнішніх обставин. Кар'єра і очікувані доходи можуть стати нездійсненною мрією через не­обдумані дії і неприязнь з боку впливових людей. Ви­хідні не дуже сприятливі для покупок, серйозних угод. Можлива невелика допомога з боку друзів, знайомих.

РАК.

Доходи можливі завдяки підвищенню профе­сійного авторитету і вміння підтримувати три­валі корисні зв’язки. Вам можуть допомагати батьки, друзі, чоловік чи дружина. Найбільше грошей принесе діяльність, пов’язана з наданням послуг, участь у ко­лективній творчості. Але не варто посвячувати сторон­ніх у свої грошові справи і проблеми. Посилення інтуї­ції може принести успіхи в бізнесі і вирішенні важливих фінансових та майнових проблем.

ЛЕВ.

Цього тижня матимете достатньо витривалос­ті і стійкості перед всілякими небезпеками для здоров’я. Зможете економити сили, витрачати їх ра­ціонально. Ймовірні проблеми зі здоров’ям через по­гане харчування. Уразливими зараз можна назва­ти кістки і зуби, вони схильні до травм і захворювань. 15 жовтня зуби лікувати не варто.

ДІВА.

Період в цілому непоганий, якщо у вас немає хронічних хвороб. Вразливостей майже немає, хіба що дбайливіше треба ставитися до печінки, уни­кати надмірностей в їжі і вживанні алкоголю. Для про­філактики багатьох хвороб корисні голкорефлексоте­рапія, масаж. 15 і 16 жовтня варто бути обережними, працюючи з технікою, у транспорті. Ці дні особливо травмонебезпечні.

ТЕРЕЗИ.

Напружений період, що вимагає великих фі­зичних або психологічних навантажень, що ви­кликають нервове занепокоєння, швидку витрату сил, підвищену необережність. У той же час небажаний і за­стій енергії. Малорухливий спосіб життя може розви­нути незграбність, що призводить до травм. Можливі порушення сну. Корисні спортивні заняття на свіжому повітрі.

СКОРПІОН.

Період підвищеної уразливості, розбалансова­ності енергії. У цей час про нестачу енергії може свідчити не тільки млявість, пасивність, а й висока ак­тивність, навіть метушливість, яка йде від підвищеної нервовості, схильності реагувати на найменші нега­тивні впливи і незручності. Перевтома може призвес­ти до появи будь-яких хронічних захворювань. Зараз бажано відпочити — поїхати до лісу чи бодай вибратися з друзями на кілька днів у гори.

СТРІЛЕЦЬ.

Важливий для здоров’я тиждень, коли слід при­ділити йому особливу увагу, навіть якщо ні­чого не турбує. Це час для медичного обстеження, профілактики, лікування хронічних хвороб. Дуже важ­ливе позитивне ставлення до навколишнього світу і до себе. Намагайтеся уникати конфліктів, вони можуть зашкодити здоров’ю.

КОЗЕРІГ. Сприятливий тиждень для того, щоб зосередитися на питаннях дому та сім'ї. Може­те зайнятися ремонтом, зробити покупки для дому. Це сприятливий час для подорожей, у тому чис­лі і в далекі країни. До тих, хто займається творчою ро­ботою і має власну майстерню, може прийти раптове натхнення. Якщо хочете розслабитися, краще провес­ти час вдома — в тиші і спокої.

ВОДОЛІЙ. На Водоліїв чекають поїздки і знайомства. Вирішити організаційні та діло­ві питання зможете завдяки зв’язкам, спіл­куванню. Сприятливий тиждень для інтелек­туальної активності. У вас з’явиться багато свіжих і нестандартних ідей. Намагайтеся дотримуватися акуратності на дорозі - у час дощів великий ризик аварій.

РИБИ. Риби зосередяться на фінансових питан­нях. Можете отримати додаткове джерело до­ходу або отримати вигоду від основної робо­ти. Також не виключена і матеріальна вигода від інших людей. Покупки для дому у цей тиждень обіцяють бути вдалими, отож отримані гроші краще спрямувати на ці потреби. Водночас намагайтеся уникати ілюзій, щоб не втратити ґрунту під ногами.

Схожі новини